„24/7 Fitness “ отвори врати за вас

Предимства

24/7 Fitness разполага с просторна и климатизирана фитнес зала с кардио, силови уреди и свободни тежести.Денонощен достъп. Осигурили сме за вас, уютна обстановка, практични съблекални и бани.

Фитнес Зала

24/7 Fitness предлага фитнес зала с добре застъпени кардио и силови секции.

Кардио тренинга е необходим на сърдечно-съдовата система, за развиване на издръжливост и е просто незаменим за тези, които се стремят да са в по-добра форма.

Приятно и безопасно е да се тренира в комплекса – в добре оборудвана зала, с отлична климатизация. Електронното оборудване на тренажорите позволява да изберете необходимия режим на тренировки. По този начин внимателно се контролира самия процес, като следите всички необходими параметри (ниво на съпротивление, интензивност, брой на изгорени калории и пулс). Ако редовно използвате кардио-тренинга, значително ще увеличите “енергийното изгаряне” на организма, като премахвате натрупаната подкожна мазнина. Укрепвайки сърдечносъдовата система, белите дробове и сърцето, мускулите ще започнат по-ефективно да се “снабдяват” с кислород.

Силовите тренировки са незаменима част от всяка пълноценнта фитнес тренировка. Изполват се само уреди разработени в съответствие с последните постижения на биомеханиката.
Удобната форма и детайлно посочените биомеханични характеристики осигуряват правилно използване, като запазват при тренировките пълната естественост на движенията.Зоната за свободните тежести притежава многообразие от регулируеми скамейки, с широко разнообразие от гири, много щанги и дискове. Звуковия съпровод на тренировките ще помогне да се настроите на вълните на хубавото настроение.